Σελίδες

Επισκέψεις του υποψήφιου δήμαρχου Αλεξάνδρειας Ηλία Ιακωβίδη σε υπηρεσίες.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Ηλίας Ιακωβίδης- όπως με ανακοίνωσή του μας ενημερώνει-, με συνεργάτες του αυτό το διάστημα επισκέπτεται υπηρεσίες του δήμου όπως το Κέντρο Υγείας αλλά και τις δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες που βρίσκονται στον χώρο που στέγαζε παλιότερα την ΥΕΒ.
Η ανακοίνωση της παράταξης Λαική Συσπείρωση Αλεξάνδρεια είναι η εξής:
Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας και υπηρεσίες του Δήμου πραγματοποίησε την Τρίτη 5 & 6 Μαρτίου, κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξάνδρειας», αποτελούμενο από τον επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο Ηλία Ιακωβίδη, τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Ευάγγελο Δόμανο και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Σωτήρη Κοτζαμπασόπουλο, Ιακωβίδη Ιωάννη και Κυροπούλου Αμυγδαλιά.
Στο Κέντρο Υγείας, όπου συναντήθηκαν με την διευθύντρια, το διοικητικό προσωπικό αλλά και το νοσηλευτικό - ιατρικό προσωπικό, η συζήτηση εστιάστηκε στα λειτουργικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν σχετικά με τις ελλείψεις υλικοτεχνικών μέσων καθώς και προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών της μεγάλης περιοχής που καλύπτει ο δήμος. Η ΛΑ.Σ. έκανε ξεκάθαρο ότι η υγεία αποτελεί κοινωνικό αγαθό και πρέπει να παρέχεται αποκλειστικά δημόσια & δωρεάν σε όλο το εύρος και θα είναι απέναντι στις πολιτικές που θέλουν τις υπηρεσίες υγείας-πρόνοιας ένα απρόσιτο και ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα για τους δημότες.
Την Τετάρτη 6 Μαρτίου επισκέφτηκαν τις υπηρεσίες που στεγάζονται στις πρώην εγκαταστάσεις της ΥΕΒ Αλεξάνδρειας, ξεκινώντας από το γραφείο κίνησης Καθαριότητας, το Κτηνιατρείο, την Πολεοδομία, την υπηρεσία Εγγείων βελτιώσεων και το εναπομείναν γραφείο της ΔΟΥ, όπου ήταν εμφανείς οι ελλείψεις σε προσωπικό.
Συγκεκριμένα στην Καθαριότητα διαπιστώθηκαν σοβαρά προβλήματα, όπως οι ελλείψεις στα ζητήματα της υγιεινής και της ασφάλειας στην εργασία (Ρούχα εργασίας, είδη προστασίας & ασφαλείας εργαζομένων) καθώς και η κακή κατάσταση του όρχου Οχημάτων - Μηχανημάτων που υποδηλώνει τα προβλήματα της αποκομιδής των απορριμμάτων. Αποτελεί σημαντικό θέμα στο οποίο η «Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας» τονίζει πως επιβεβαιώνεται, με όλη αυτή την κατάσταση, η πολιτική των κυβερνήσεων όπου μαζί με τους Δήμους & Περιφέρειες, που τους υπηρετούν, έχουν ως στόχο την ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης των απορριμμάτων και στο οποίο θα επανέλθει με σχετική ανακοίνωση.