Σελίδες

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας θα συνεδριάσει την Τετάρτη 10 Απριλίου .

Την Τετάρτη 10 Απριλίου και ώρα 20:30 θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας. Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει ί προς συζήτηση τα ακόλουθα θέματα:
1. Έγκριση ή μη του πίνακα μεσοπρόθεσμων προβλέψεων του Δήμου Αλεξάνδρειας Ν. Ημαθίας για την Κατάρτιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2020-2023 του υποτομέα των ΟΤΑ.
 2. 5η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019 (σχετική απόφαση αριθμ. 88/2019 Οικονομικής Επιτροπής) 
 3. Έγκριση ή μη του απολογισμού – ισολογισμού του Κληροδοτήματος Κ. Τσαρούχη, οικονομικού έτους 2018. 
 4. Εκλογή υδρονομέων άρδευσης έτους 2019 και καθορισμός της αμοιβής τους. 
5. Παροχή γνωμοδότησης για την ίδρυση Τμημάτων Ένταξης (Τ.Ε.) σε σχολικές μονάδες του Δήμου Αλεξάνδρειας 
 6. Λήψη απόφασης για παραχώρηση ή μη προς χρήση, μίας (1) αίθουσας του Δημοτικού Σχολείου Λουτρού, στον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ ¨Ο Θησέας Βέροιας¨ για τις προπονήσεις των αθλητών του. 
7. Λήψη απόφασης για παραχώρηση ή μη προς χρήση, χώρου εντός των Πρώην Αποθηκών της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών στην Αλεξάνδρεια, στο σωματείο με την επωνυμία «ΕΣΤΙΑ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙΩΤΩΝ» για τις ανάγκες στέγασης και λειτουργίας του. 
 8. Λήψη απόφασης για την παράταση ή μη μίσθωσης & αναπροσαρμογή ή μη των μισθωμάτων των υπ΄αριθ.14,23,28 και 4 &17(ενιαίο κατάστημα), καταστημάτων που βρίσκονται στη Δημοτική Αγορά Αλεξάνδρειας.
9. Λήψη απόφασης για την παράταση ή μη μίσθωσης & αναπροσαρμογή ή μη του μισθώματος του αρίθ. 5 & 16 (ενιαίο κατάστημα) που βρίσκεται στη Δημοτική Αγορά Αλεξάνδρειας.
 10. Λήψη απόφασης για την παράταση ή μη μίσθωσης & αναπροσαρμογή ή μη του μισθώματος των αρίθ. 13 & 14 καταστημάτων που βρίσκονται στη Δημοτική Αγορά Πλατέος 
11. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: “Συμμετοχή τριών υπαλλήλων του γραφείου μισθοδοσίας της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλεξάνδρειας σε επιμορφωτικό σεμινάριο στις 27 Μαρτίου 2019 στη Θεσσαλονίκη, με θέμα «Μισθοδοσία Φορέων Δημοσίου». 
 12. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Αμοιβές δικαστικών επιμελητών». 
 13. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά στην υπηρεσία με τίτλο: «Περισυλλογή αδέσποτων ζώων συντροφιάς Δήμου Αλεξάνδρειας και φροντίδα αυτών».
 14. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο «Παροχή κτηνιατρικών υπηρεσιών στα αδέσποτα ζώα συντροφιάς του Δήμου Αλεξάνδρειας» 
 15. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Ασφάλιση οχημάτων – μηχανημάτων του Δήμου Αλεξάνδρειας για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους».
 16. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Δαπάνες δεξιώσεων και Εθνικών ή τοπικών εορτών (ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων)» 
 17. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Παροχή Υπηρεσιών Συντήρησης Φωτοτυπικών, εκτυπωτών και Φαξ για το έτος 2018» (12/12/2018 έως και 11/03/2019)
18. Λήψη απόφασης περί αποδοχής ή μη της παραίτησης τακτικού μέλους του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας» λαο ορισμός νέου τακτικού μέλους στο Νομικό Πρόσωπο. 
19. Β’ Τροποποίηση της αριθ. 537/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αλεξάνδρειας με τίτλο Συγκρότηση Επιτροπών Παρακολούθησης & Παραλαβής Προμηθειών (άρθρο 221 παρ. 3 του Ν.4412/2016), για το έτος 2019.
 20. Ορισμός μελών: α) Επιτροπή διενέργειας κληρώσεων ενδιαφερομένων που θα συμμετέχουν στις εμποροπανηγύρεις του Δήμου β) Επιτροπή διεξαγωγής για τις εμποροπανηγύρεις του Δήμου.