Σελίδες

Καλπάζει η .....Βέροια ! Χορταστικό 2-2 στη Λάρισα!


Μπορεί η Λάρισα να έχει για έμβλημά της το αλογάκι ,αλλά τη χάρη τη έχει φέτος η Βέροια που καλπάζει προς τη άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.
Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στη Λάρισα ανάμεσα στην ΑΕΛ και τη Βέροια, οι οποίες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Το ματς, που ήταν εξ αναβολής για την 24η αγωνιστική, έκρυβε πολλές συγκινήσεις στο δεύτερο μέρος και σίγουρα ικανοποίησε τους περίπου 5.000 φιλάθλους που το παρακολούθησαν.
Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος με τη σαφώς βελτιωμένη ΑΕΛ να στέκεται άτυχη στο τέλος και να μην παίρνει τη νίκη που ήθελε με συνέπεια να παραμένει σε επικίνδυνη θέση, ενώ αντίθετα η ισοπαλία θεωρείται θετική για τους άμεσους διεκδικητές της ανόδου, Μακεδόνες, που απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο.
Η θεσσαλική ομάδα κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 13' με κοντινό πλασέ του Καούνου. Το γκολ προκάλεσε την αντίδραση των φιλοξενούμενων, που με την πάροδο του χρόνου πήραν τον έλεγχο αλλά δίχως να μπορούν να φανούν απειλητικοί.
Ωστόσο, στο 41' η Βέροια βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και ισοφάρισε κεφαλιά του Κάντι έπειτα από σέντρα του Μπαργκάν.
Ο Κάντι. χτύπησε και δεύτερη φορά στο ματς στο 51' με σουτ και έβαλε μπροστά τους Ημαθιώτες.
Εντούτοις, η Λάρισα αντέδρασε και στο 68' έφτασε στην ισοφάριση με πέναλτι του Ζεκίνια σε χέρι του Ντιέ. Η παράβαση είχε καταλογιστεί στο 63' αλλά τότε υπήρξε διακοπή στο ματς καθώς αντικείμενο από την κερκίδα χτύπησε τον τεχνικό της Βέροιας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και σηκώθηκε, το ματς ξανάρχισε και η ΑΕΛ ισοφάρισε.
Στη συνέχεια, οι «βυσσινί» ήταν ανώτεροι αλλά και άτυχοι καθώς στο 82' είχαν δύο δοκάρια στην ίδια φάση! Αρχικά, ο Νεμπεγλέρας έστειλε την μπάλα στη δεξιά συμβολή των δοκών, αμέσως μετά η κεφαλιά του Κολοβέτσιου είχε ανάλογη κατάληξη και τέλος η νέα κεφαλιά του Καούνου σταμάτησε στον Καντιμοίρη.
ΑΕΛ (Μιχάλης Ζιώγας): Σωτηρίου, Καρανίκας, Κατσιαρός (49' Φωτιάς), Κολοβέτσιος, Ψωμάς, Χατζής, Νεμπεγλέρας, Πίνα (57' Χασομέρης), Μπλέντι, Ζεκίνια (82' Λαζιμάν), Καούνος.
ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Καλί, Σαμαράς, Μπάρμπας, Μπαργκάν (81' Βεργώνης), Λανγκλέ (82' Λαναρής), Ντιέ, Ολαϊτάν, Κάντι, Καλογέρης, Αμαραντίδης.
πηγή NOVA SPORT