Σελίδες

Η «ΜΑΥΡΗ» ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ …ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ


Οι μάσκες έπεσαν. Οι ψευτοαναστολές κάμφθηκαν. Άσπρος καπνός φάνηκε. Επιτέλους!!!! Έχουμε κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση μαύρου μετώπου των κομμάτων του κεφαλαίου, του ίδιου του κεφαλαίου, με αρχιμαέστρο την ΕΕ. Αυτή η κυβέρνηση γίνεται, για να υπηρετήσει και να επιβάλλει τα συμφέροντα του κεφαλαίου του ελληνικού και του ευρωπαϊκού σε συνθήκες κρίσης και ανταγωνισμού, να αντιμετωπίσει τριγμούς στην ΕΕ και να υποτάξει τον λαό.
Η πίεση και οι ωμοί εκβιασμοί που άσκησε και ασκεί η ΕΕ στρέφονται εναντίον του λαού, μιας και ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι πρόθυμοι για κυβέρνηση συνεργασίας, προκειμένου να εφαρμοστεί η νέα δανειακή σύμβαση που θα δεσμεύει και καταδυναστεύει το λαό μας, για τα επόμενα 10-15 χρόνια.
 Η κυβέρνηση αυτή δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει ούτε το χρέος, ούτε τα ελλείμματα, ούτε το βάθος της κρίσης, και πολύ περισσότερο το ενδεχόμενο μιας πιθανής ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας. Οι αιτίες της κρίσης είναι βαθύτερες και σχετίζονται με την ίδια την φύση του καπιταλιστικού συστήματος και καμιά διαχείριση αστικών κομμάτων δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει.
Τα κηρύγματα περί «ενότητας του Έθνους» και «σωτηρίας της Ελλάδας», είναι υποκριτικά και γίνονται από εκείνους που ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση, και οι οποίοι προτείνουν ως πάγια λύση την εξόντωση των λαϊκών στρωμάτων, προκειμένου να «πληρωθούν» οι δανειστές και να σωθεί το τραπεζικό κεφάλαιο.
Ο λαός πρέπει να ξέρει, ότι αυτό που έχει ζήσει τον προηγούμενο καιρό, θα συνεχίζει να το ζει και τώρα. Πρώτα, ο λαός θα τρομοκρατείται, θα εκβιάζεται, θα λοιδορείται, μετά θα παίρνονται αντεργατικά αντιλαϊκά μέτρα και έπειτα θα καταβάλλεται η δόση. 
Επίσης ένα μεγάλο μέρος του λαού, αισθάνεται ταπεινωμένο απ' τις παρεμβάσεις της ΕΕ και τις τοποθετήσεις της κ. Μέρκελ και του κ. Σαρκοζί. Αν ο λαός θέλει να πάψει να νιώθει αυτή την ταπείνωση η οποία θα είναι χειρότερη το επόμενο διάστημα, πρέπει να απαλλαγεί  απ' την εξουσία των μονοπωλίων, να αποδεσμευτεί η χώρα μας απ' την ΕΕ και να προχωρήσει στη μονομερή διαγραφή του χρέους. Αυτός είναι για μας ο σύγχρονος πατριωτισμός.
Κυβέρνηση-ΝΔ και αστικά ΜΜΕ, προσπαθούν να μετατρέψουν σε αγωνία του λαού, τα δικά τους αδιέξοδα και αγωνίες, για το ξεπέρασμα της κρίσης προς όφελος της ΕΕ και της κυρίαρχης τάξης στη χώρα μας.
Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε.
Μια πρέπει να είναι η αγωνία των λαϊκών στρωμάτων και των εργαζομένων. Αδιάκοπος αγώνας, με μέτωπα πάλης, για την ανατροπή κάθε αντιλαϊκής πολιτικής που εξοντώνει το λαό, οδηγώντας τον στην χρεοκοπία και πτώχευση. Καμία άλλη θυσία του λαού μας, για τα κέρδη του κεφαλαίου και των ισχυρών της ΕΕ. Αδιάκοπη πάλη του λαϊκού κινήματος για την απαλλαγή από αυτήν την κυβέρνηση και κάθε άλλη, που υποδουλώνει το λαό προκειμένου να σωθεί το σύστημα και οι στυλοβάτες του από την κρίσης τους.                                             
ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗ  ΕΝΟΤΗΤΑ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ  ΕΣΑΚ – ΔΕΕ 
  ΒΕΡΟΙΑ 8-11-2011